FLIPP

Suomen Flipperinpelaajat ry on yhdistys flipperinpelaamista harrastaville ja siitä kiinnostuneille ihmisille. Yhdistys toimii flipperinpelaamisen sekä muun flippereihin liittyvän harraste- ja kilpailutoiminnan kansallisena yhdistyksenä jäsentensä keskuudessa.

Yhdistys perustettiin 19.2.2017 Hämeenlinnassa. Sen kotipaikka on Helsinki.

FLIPP järjestää vuosittain Flipperin SM-kisat, jonka voittaja on lajin Suomen Mestari. Vuonna 2017 järjestettiin ensimmäiset SM-kisat 20 vuoden tauon jälkeen Lahdessa. Seuraavana vuonna järjestettiin jopa Euroopan Mestaruuskisat – European Pinball Championships 2018 Tampereella. EPC:hen osallistui lähes 300 pelaajaa ympäri maailmaa. 2019 pelattiin taas Flipperin SM-kisat Lempäälässä, johon osallistui viikonlopun aikana ennätykselliset 102 pelaajaa. Hallitseva Suomen Mestari on Joonas Haverinen Helsingistä.

Yhdistyksen puheenjohtaja toimii Marco Suvanto. Mikäli sinulla on asiaa yhdistykselle, niin voit laittaa sähköpostia osoitteeseen info@flipp.fi

Yhdistyksen jäsenmaksu on 15€/ kalenterivuosi (yhdistyskokousten välinen aika) ja liittymismaksu 20€. Samassa taloudessa asuvien jäsenmaksu on 5€ ja liittymismaksu 0€. Jäseneksi voit liittyä täyttämällä lomakkeen.