Koronavirus säilyi aktiivisena vuoden 2021 aikana ja varsinkin alkuvuosi oli flipperinpelaamisen kannalta vaikea. Rajoitukset pitivät suuren osan maasta kiinni ja kokoontumisrajoitukset jatkuivat tiukkoina. Kesällä tilanne helpotti hetkellisesti ja Suomessa päästiin viimein avaamaan myös kisatoiminta. Syksyllä koronatilanteen pahentuessa SM-kisojen järjestäminen päätettiin lykätä loppuvuodelle, koska mahdollisista tulevista kokoontumisrajoituksista ei ollut tarkkaa tietoa. Vuoden loppupuolella yritimme vielä järjestää vuoden 2021 SM-kisoja uudestaan, mutta lyhyen aikataulun takia sopivaa kumppania kisojen järjestämiseen ei löytynyt.

2022 vuoden SM-kisojen suunnittelu on jo alkanut ja kisojen järjestäminen näyttää todella todennäköiseltä. Kisat pyritään pitämään yhdessä yhteistyökumppanin kanssa jo kevään aikana, kunhan rajoitukset taas helpottavat. Kisoihin tullaan tarvitsemaan paljon vapaaehtoisia ja näiden kokoonkutsumisesta tehdään vielä myöhemmin erillinen ilmoitus.

Myös 2021 vuodelle suunniteltu kansallinen flipperipäivä pyritään järjestämään keväällä, mikäli tautitilanne sen vain sallii. Päivää on jouduttu jo kahdesti siirtämään, joten toivottavasti tänä vuonna päivä saadaan toteutettua.

2021 vuoden aikana on yhdistyksessä tehty paljon perustyötä. Kävimme hallituksen toimesta läpi jäsenrekisterin ja teimme ehdotuksen siitä, että miten jäsenyydet vanhenevat, mikäli jäsen ei maksa jäsenmaksuaan (tästä on tulossa esitys yhdistyskokoukseen). Lisäksi saimme valmiiksi rekisteriselosteen, uudet www-sivut ja hallituksen vuosikellon tehostamaan työskentelyä ensi vuodelle. Hallitus kokoontui yhteensä kuusi kertaa kuluneen vuoden aikana.

Jäsenpaitaa vuonna 2021 ei hankittu. Paidan toimittaminen oli vuonna 2020 todella vaikeaa, koska kisatapahtumia ei ollut ja tästä syystä paitoja ei tänä vuonna tehty. 2022 vuoden jäsenpaidan tekemisestä ei ole vielä päätetty.